Etusivu

Minttumaa

saippua- ja kosmetiikka info

Vinkkisivu
tuotteita joilla on jotain sanottavaa
saippua- ja kosmetiikka info

KÄSINTEHTY SAIPPUA on parempi vaihtoehto teollisesti tuotetulle saippualle. Käsintehty saippua on hellä iholle eikä se sisällä haitallisia säilöntä- ja lisäaineita. Käsintehtyyn saippuaan ei lisätä keinotekoisesti puhdistavia aineita ja se sopii lähes jokaiselle, yleensä niillekin jotka saavat allergisia oireita tavallisista saippuoista. 

Kaikki myynnissä olevat saippuat ovat Minttumaan omaa tuotantoa.

Säilytä saippua niin, että ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois käytön jälkeen ja suojaa se auringolta ja kuumalta. Tämä on tärkeää saippuan säilymisen kannalta. Minttumaassa on myynnissä myös sopivia alusia saippuoille. Tilaa alunen saippuan kaveriksi ja voit nauttia kauniista saippuastasi kauemmin.

Huom! Kauniista ulkonäöstä ja tuoksusta huolimatta kaikki saippuat ovat haitallisia nieltynä. Pidäthän siksi huolen etteivät lapset tai lemmikkieläimet pääse maistamaan saippuaa!

Kaikki saippuareseptit ja niiden turvallisuuden on tarkastanut kosmetiikkalain määrittelemän pätevyyden omaava asiantuntija. Minttumaa on rekisteröitynyt kosmetiikan valmistaja. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, vastaan mielelläni. Ota yhteyttä nettikaupan yhteydenotto/palautelomakkeella(muista jättää yhteystietosi) tai sähköpostitse info (at) minttumaa.net

 

MINTTUSAIPPUA on Minttumaan kehutuin saippua. Sisältää aitoa karjalanminttua ja eteeristä piparminttuöljyä. Minttu virkistää mieltä ja kehoa. Käsien, hiusten ja koko vartalon pesuun. Ei alle 3-vuotiaille piparmintun sisältämän mentholin vuoksi.

Ainesosat: Saippuoidut öljyt ja rasvat (oliiviöljy, kookosrasva, rypsiöljy), karjalanminttuhauduke, eteerinen piparminttuöljy, karjalanminttu.

INCI:Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Mentha x Dalmatica Extract, Sodium rapeseedate, Mentha x Piperita Herb Oil, Mentha x Dalmatica


 

KAMOMILLASAIPPUA Sopii erityisesti herkälle iholle. Vaahtoaa helposti. Ei sisällä hajusteita, mutta sen sisältämä aito kamomilla antaa saippualle miedon tuoksun. Käsien, hiusten ja koko vartalon pesuun.

 
Ainesosat: saippuoidut öljyt ja rasvat (oliiviöljy, kookosrava), kamomillahauduke, kamomilla. 
INCI: Sodium Olivate, Matricaria Recutita Extract, Sodium Cocoate, Matricaria Recutita.
MUSTALAMMAS-SAIPPUA Sisältää runsaasti puhdasta, suomalaista hautatervaa, ja saa siitä voimakkaan ja perinteisen tuoksunsa ja värinsä. Käsintehty Mustalammas-saippua on valmistettu 100 % suomalaisesta, Minttumaan lähikylällä onnellisesti eläneiden lampaiden rasvasta. Tämä on todellinen lähituote! 

Ainesosat: saippuoitu lampaanrasva, vesi, terva. INCI: Sodium Mutton Tallowate, water, Pyroleum pini.

 

 

VILLIMINTTU-SAIPPUA
Sisältää runsaasti merisuolaa. Merisuola hoitaa ja puhdistaa ihoa. Moni suolasaippuaa säännöllisesti käyttävä kertookin sen auttaneen kuivaan ja ärtyneeseen ihoon. Piparmintun raikas tuoksu on peräisin 100% eteerisestä piparminttuöljystä.

Ainesosat: Merisuola, saippuoitu kookosrasva, vesi, rypsiöljy, risiiniöljy, eteerinen piparminttuöljy.

INCI: Maris Sal, Sodium Cocoate, Water, Sodium Rapeseedate, Sodium Castorate, Mentha x Piperita herb Oil, Limonene*, Linalool*

*esiintyy luonnostaan eteerisessä piparminttuöljyssä.
(kuva tulossa) HUNAJASAIPPUA Lähes kokonaan kotimaisista ainesosista. Ei lisättyjä tuoksuja.

Ainesosat: *Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy, kookosrasva, *hunaja,
*mehiläisvaha. *=kotimainen

PIPARMINTTU-MEHILÄISVAHAHUULIVOIDE

Ainesosat: Kaakaovoi, mehiläisvaha, jojobaöljy, eteerinen piparminttuöljy

Ei alle 3-vuotiaille piparmintun sisältämän mentholin vuoksi!

Förbjudna barn under 3 år.  INCI: Cocoa Butter, Cera Alba, Jojoba Oil, Mentha x Piperita Herb Oil, Linonene*, Linalool* *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä. 4,5gVILLIMINTTU-JALKAKYLPY


Pakkauksen paino pakatteassa 120+ g. Minttumaan Villiminttu-jalkakylpy puhdistaa, virkistää ja hoitaa. Sisältää runsaasti merisuolaa ja tuoksuu piparmintulta. 30 g jalkakylpyainesta liotetaan kuumaan veteen.  Nautitaan kylvystä. Lopuksi jalat huuhdellaan haalealla vedellä ja taputellaan pyyhkeellä kuivaksi.
                                                                
Ei alle 3-vuotiaille piparmintun sisältämän mentholin vuoksi. Ainesosat: Merisuola, saippuoidut rasvat(kookosrasva, rypsiöljy, risiiniöljy), vesi, eteerinen piparminttuöljy. INCI: Maris Sal, Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Castorate, Aqua, Mentha x Piperita Herb Oil, Limonene*, Linalool*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

JALKAKYLPY LUONNONYRTEISTÄ

Jalkakylpy luonnonyrteistä.  Aineista riittää yhteen kylpyyn, mutta yhteen kylpyvatiin mahtuvat kahdet sopuisat jalat! Mukana ohjeet kylvyn valmistukseen. Etiketin tekstit vaihtelevat, valitse sopivin :)

Sisältää suomalaista kuivattua siankärsämöä, karjalanminttua, nokkosta ja koivua. INCI: Achillea millefolium, Urtica dioica, Betula spp., Mentha x dalmatica


(kuva tulossa) MINTTUMAAN HUNAJA-PIHKAVOIDE on perinteinen tuote joka on lähes voittamaton silloin kun ihosi tarvitsee erityistä hoitoa ja apua. Ainesosat: *kuusenpihka, *kylmäpuristettu luomu rypsiöljy, *hunaja, *mehiläisvaha. *=kotimainenMAUSTESAIPPUA on mainio valinta erityisesti kaikille herkkusuille ja hyvän ruuan ystäville. Hyvä keittiösaippua ympäri vuoden! Tuoksussa mausteita ja häivähdys vaniljaa. Käsille ja koko vartalolle.

Ainesosat: Saippuoidut öljyt ja rasvat(Kookosrasva, oliiviöljy, rypsiöljy), vesi, vaniljasokeri, kardemumma, neilikka, muskottipähkinä, pomeranssinkuori, maustepippuri.

INCI:Aqua, Sodium cocoate, Sodium Olivate, Sodium Rapeseedate, Sucrose, Vanilla planifolia, Elettaria cardamomum, Syzygium aromaticum, Myristica fragrans, Citrus aurantium, Pimenta dioica,Aroma.


 
 

KESÄSAIPPUA Ei sisällä hajusteita mutta saa hyvin miedon kesäisen tuoksunsa aidosta kehäkukasta. Sopii hyvin herkälle/kuivalle iholle.

Ainesosat: Saippuoidut öljyt ja rasvat (oliiviöljy, luomupalmuöljy, kookosrasva), kehäkukkahauduke, kehäkukan terälehdet.  

INCI:Sodium Olivate, Sodium Palmate, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Cocoate, Calendula Officinalis Flower. 

SUKLAASAIPPUA Sisältää aitoa tummaa suklaata ja runsaasti kaakaovoita. Suklainen tuoksu. Normaalille iholle.

Saatavilla vain satunnaisesti.

 

 Huom! Koska kaikki saippuat valmistetaan käsin alusta loppuun saakka, on palojen painossa pientä vaihtelua, eivätkä ne välttämättä näytä aivan samalta kuin kuvissa. Jokaisessa palassa on vähintään ilmoitettu määrä saippuaa. Saippuat toimitetaan paperipakkauksessa jonka voi polttaa tai kierrättää.

Minttumaan käsintehdyt saippuat valmistetaan kaikille tutuista raaka-aineista; öljyistä ja rasvoista. Rasvoihin sekoitetaan vettä tai yrttihauduketta, lipeää(natriumhydroksidi) joka muuttaa rasvat saippuaksi ja erilaisia "mausteita". Saippuan valmistukseen käytetty lipeä neutralisoituu valmistusprosessissa ja valmiissa saippuapalassa ei enää ole lipeää. Eteerisestä öljystä tuoksunsa saavat saippuat kannattaa ottaa käyttöön heti, sillä tuoksu miedontuu huomattavasti pitkään säilytettäessä. Suklaasaippuan pinta saattaa säilytettäessä vaaleta, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta saippuan käyttökelpoisuuteen. Vaalentunut pinta huuhtoutuu pois ensimmäisessä käytössä.

 

Etusivu
Minttumaa
saippua- ja kosmetiikka info
Vinkkisivu
y-tunnus: 2234843-8