Minttukarhu toivevärillä

38,50


Minttukarhu (Ursa Menta/Ursus Menta)

Minttukarhu on uhanalainen lajike, joka syö ravinnokseen pääasiassa mustikkamaitoa. Minttukarhu tavataan useimmiten uneksimasta. Se uneksii kesästä ja minttukarhujen taivaasta. Pienillä karhunaivoillaan se kyllä arvelee kesän todennäköisesti olevan tulossa ajallaan, mutta minttukarhujen taivaasta, siitä se tajuaa vain pienen murusen. Koska kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää, uneksimisen lomassa minttukarhukin tarkkailee ympäristöään ja havaitsee usein sellaista, mitä muut eivät edes huomaa. Lajin löytyessä Hämeenkyrön takametsästä, minttukarhuja oli vain muutamia yksilöitä, mutta lähitulevaisuudessa niiden toivotaan leviävän muihinkin Suomen metsiin. Vaikka minttukarhu on alkujaan yöeläin, se voidaan totuttaa muunkinlaiseen päivärytmiin. Tavattaessa minttukarhu saattaa vaikuttaa etäiseltä, mutta kesytettynä se on hyvin sopeutuvainen ja luonteeltaan uskollinen.

 ___

Minttukarhut ovat sisustustyynyn päällisiä. Kankaat ovat uutta pellavaa ja kierrätettyjä kankaita. Raajojen täytteenä on polyesterivanua josta noin 85% on kierrätyskuitua(valmistettu muovipulloista). Kasvot on "piirretty" vapaalla koneompelulla. Minttukarhut on valmistettu käsityönä, rakkaudella.

HUOM! Minttukarhut myydään ilman sisätyynyä, mutta halutessasi voit tilata sen erikseen(saatavilla kotimaisia eko-sisätyynyjä joissa luomupuuvillakangas ja täytteenä samaa kierrätysvanua kuin Minttukarhun raajoissa). 

Minttukarhut ovat yksilöitä, ja valmistetaan tilauksen mukaan. Kerro tilatessasi toiveväri, esim. punainen. Saat sähköpostiisi kuvia toivomasi sävyisistä kangasvaihtoehdoista ja voit valita niistä sopivan.

Toiveesta Minttukarhun pöksyjen takareunaan voidaan kirjoittaa vapaalla koneompelulla esim. saajan nimi ja/tai päivämäärä. Kirjoita tämä toive tilauksen lisätieto-kenttään. Huomioi kuitenkin, että jos teksti lisätään karhuun, tuotteella ei ole tavanomaista palautusoikeutta. Karhun mukana toimitetaan ylläoleva lajikuvaus :)

Toimitusaika 1-3 viikkoa. Voit laittaa halutessasi etukäteen viestin Fb-sivun kautta tai sähköpostilla minttu.ukkonen (at) hotmail.com  ja kysyä tarkemmin kulloisestakin toimitusajasta tai kangasvaihtoehdoista.

Selaa tätä tuoteryhmää: Muut tuotteet
Powered by Powered by