Toivekuvasta Sisustustyynyn päällinen

75,90


Taatusti uniikki sisustustyynyn päällinen. Kuvat on leikataan vapaallakädellä(ilman kaavoja) ja ommellaan vapaalla koneompelulla. Täsmälleen samanlaista ei ole toista. 

Kerro tilauksen kommentti-kohtaan, millaista kuvaa toivoisit ja mitä värejä siihen toivoisit. Voit halutessasi olla yhteydessä jo etukäteen ja kysyä, onko toivomasi kuva mahdollinen. Kuvat tehdään yksinkertaista tyyliä käyttäen, joten aivan realistisen näköiset kuvat eivät ole mahdollisia. Voit toivoa esim. tiettyä eläintä, aikuista, lasta, tyttöä/poikaa, tietyn värisiä kukkia, esinettä jne.  Voit myös lähettää valokuvan esim. henkilöstä, rakennuksesta, eläimestä jne. jonka pohjalta kuva voidaan tehdä. Voit myös valita itse mitä tyynynpäälliseen kirjoitetaan. Teksti voi olla esim lahjan saajan nimi ja päivämäärä (esim. kastelahjaksi annettaessa kastepäivä). Teksti voi olla myös lyhyt lause. Minttumaa pidättää oikeuden olla toteuttamatta hyvän maun vastaisia tai Minttumaan arvojen vastaisia kuvia/tekstejä. 

Olen sähköpostitse sinuun yhteydessä tilauksen jälkeen, ja kyselen sinulta tarvittaessa lisätietoja kuvaa varten. Hyväksytän sinulla myös kuvan hahmotelman etukäteen, jolloin muutoksia voi vielä tehdä.

Koko noin 40x40 cm. Tuote ei sisällä sisätyynyä, mutta sisätyyny on tilattavissa erikseen. 

Tausta on uutta pellavaa, kuva on tehty kierrätyskankaista. Pesu 30 c hienopesu nurinpäin käännettynä, silitys 2-3 pisteen lämmöllä, mieluiten höyryä käyttäen. 

Katso lyhyt video esimerkkikuvan synnystä tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=OKXrwwml2BY

Tässä videossa näkyvä poika on toteutettu valokuvan perusteella: https://youtu.be/o_rqd9bNDys

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Muut tuotteet
Powered by Powered by